Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Saturday, November 27, 2010

beads and sequin..

finally.. after waited for weeks, finally all my stuff that i've ordered reached me safely.. and im totally excited with it...hahah.. the shining of the beads and sequins really make me happy n excited to do my beads work..
antara yang dah ada dgn den, bolehla kalo sesape mau..
ada sequin reben, love, and dr satu lagi site, lupa lak pe dia, tp best jugak, ada sequin flower bowl, glass beads n even more.. huhu..

stok yang baru sampai td :

love pink

love white

white ribbon

pink ribbon
love pink


love white

lastly, sape nk tempah, hak3..
kalo sequin2 mcm atas nieyh leyh guna untuk budak2 specially.. tp kalo yg dewasa nk pun boleh.. cantik.. yang ribbon2 tu sume saiz besau.. kalo dewasa mau, yg love boleyla..hak3.. nampak funky sket..huhu

 n ini stok yang sampai minggu lepas :

glass beads - pink

acrylic stone 6mm

pink flower bowl

green flower bowl

purple flower bowl
flower bowl tuh sume saiz kecik jer..

p/s : sape nak??hahah

5 comments:

ijatnuar87 said...

ahaks...rajin bebenor la...ker dah plan awal2 nih?
hehhe

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

haha.. plan apa tue?? xfhm..huhu
rajin ape nye.. dah jadi keje sampingan sebelom dapat kerja yang bebetol..hahah..
kalo xcaye, bukak niey.. tgk2..hahah
http://aifamanik.blogspot.com

n sila tinggalkan komen anda disitu yer senyor..hahah.. n follow2 la skali kalo rajin...huhu

mE iS aS said...

aini..guna y tu ea tu bj aku..lawa dow

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

AS: YANG MANA SATU MEK?? BANYAK TUH

QuRrAtUl QuAiFa.. said...

AS: YANG REBEN AKU KIRA 8-RM1
YANG LOVE AKU XKIRA AG...HAHA

Search This Blog