Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Friday, November 05, 2010

50 BLOGGERS DIPERLUKAN

Tadi saya jenjalan.. then, tetibe jumpa blog 100penulis.com nie..huhu pe lagi, bukak r nk tgk pasal ape kan... kih3.. sekali terbaca entry pasal 50 bloggers diperlukan.. jadi, alang-alang dah bukak kan.. so join jela kan... hihi.. 



kalo kamu semua nk tau, Jika kamu seorang yang suka berkongsi maklumat, tetapi sayangnya tak ramai yang baca blog kamu, pe kate kamu masukkan blog kamu ke dalam senarai blogroll Hundred Writers Dot Com ni, insyaAllah kamu akan menerima kunjungan daripada 80 editor 100penulis ditambah pula dengan pengunjung-pengunjung lain.

Apa salahnya berkongsi link macam ni, boleh kongsi ilmu  yang selalu kalian kongsi dalam blog sekali, kan? Tak rugi.. saya nak tambah linkblog saya ke dalam blogroll 100penulis, maka setiap entri yang saya tulis, jika ada manfaatnya, maka mereka yang melawat blog ni boleh dapat manfaat sekali.  Lagi pun, apa gunanya kalau kita menuliskan sesuatu yang berfaedah, tetapi tiada seorang pun yang dapat sebab blog kita tak dibaca. Kan? Biar ramai-ramai dapat faedah dan kebaikan, atas entri yang kita tulis biar pendapat kita dibaca, sekurang-kurangnya lagi bersemangat kita nak berblogging kan? sebab tuelah saya nak menyertai blogroll 100penulis.com .

1 comment:

100penulis said...

Terima Kasih atas penyertaan anda ya. Link blog anda telah disenaraikan dalam blog 100penulis.com.

Sama-samalah berbalas-balas trafik ok :)

Mengenai banner yang anda letak di sidebar, harap ia dikekalkan di situ sebagai tanda barter dengan blogroll kami.

Anda boleh lihat senarai blogroll tersebut di sini : Mesti Serbu

Salam kenal-kenal and happy blogging!

Search This Blog