Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Thursday, May 06, 2010

Tika ini

tika ini
aku berdua di bilik bersama teman sebilikku yang setia..azwanni...

weekend nie aku xbalik...
so, aku dok diam2 dalam bilik jela nampak gayenye...

daddy ada gak mesej aku td, tny nak balik ke x
bila aku pikir dalam2
so aku jawab xmao balik....

penatnya ari nie...
xsempat nak tido petang..
hehe
thanks cafe adib dan isinya sebab bg makanan free sempena birthday umie ari nie...
kek tue sgt sedap...

malam nie nak tidur awal..
pas isya'..
Azan dah sudah..
so, nak solat, nak rehat, n tido..

maybe aku akan online sampai minggu nie je
bukan sebab masalh exam
tp selepas kukira2 elaun aku nnt
tolak bebarang aku kna beli yg da habis tue
kalo aku bayo broadband,
nnt aku xcukup duit nak hidup dlm bulan 5 nie...
bulan 6 lambat ag...
hhmmmmmmm..........

No comments:

Search This Blog