Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, May 04, 2010

SEBENORNYA...

SEBENORNYA AKU BOWINK TAHAP MAHARAJA DEWA NIE
sambil2 study bio on gaseous exchange
aku amik selingan update blog aku..hahahha
padahal (update blog 70%, study 10%, mesej 20%)
suke ati aku la...
pe ko kisah...(sape terase, dia gile)..wakaka

ni gambar adik kesayangan aku yang bongsu
dulu bukan main comel (gambar sebelom)
tp skang sejak pindah umah
dia suka p bejemur kat tengah panas and dok bawah perut keta senyap2
mak aku entah cmane ley xperasan haha
balik weekend ari tue
tekezut aku.
nengok anak orang asli da (gambar selepas)
tapi, adik aku tetap comel..hihi


kayh..
nie mase aku tengah bangang dengan diri aku sendiri khamis lepas..
sape xbengang..
tp salah aku sendiri jugak..
sape suh mengong g minum air batu kosong (sky juice ada ais) banyak2
lelah n semput
so, aku terpaksa dok kat luar library dr pagi sampai balik
semata-mata xley nak masuk library sebab xtahan gile sejuk..
da yang bangang plak p tanya aku soklan nieyh..
"kak, nak interview KPLI sekali lg ke??"
ngok ngek tol..taula muka aku nampak telebey matang..
hodoh3... tp aku redha diri aku..


nie pulak keje cik saerah yang mengambik gambo..
entah cmane mase dia amik gambar nie,
aku berdiri tegak macam hantu cina...
sumpah aku tengok diri sendiri macam orang skema nak mati


i like this pic....
buatan sendiri nieyh..
suka baju GERKO...


nie muka gediks tunjuk baik..
innocence la konon..huah huah huah...


dua gambar kat atas nieyh...
memang senget..hahah
suka aku la gambo aku..


i like this pic...
comel kan (perasan sekejap)..hehe


budaya membaca amaln kita..
hahaha..
padahal dorang malu aku amek gambar dorang..wekk...

No comments:

Search This Blog