Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, May 25, 2010

Hatiku bukan hatimu...

aku bukan nak meminta tapi yela..
aku xtahu nak ckp cmane..
aku bukan nak salahkan sesape..
cuma rasa kecewa sikit di hati aku..
dah hampir setahun bersama..
knp mesti ada yang tersisih
termasuk aku..
padahal kalo nak kata 1 sen mesej je pun
susah ke nak ckp
padhal tetiap ari jumpa..
sedey2
kenapa mesti buat andaian sendiri
xpikir ke kalo buat cam tue.
aku rase cmane..
kecik ati  sgt2..
yela tahu nak exam..
tp janganla smpai mcm tue skali
mentang2 ape2 aje aku buat sendiri..
"kawan"...
hmmm..
xtau nak kate ape..

p/s : setakat nie je aku ckp..kalau ada sesape terase, jangan nak ngengade nak p mintak MAAF atau SEBUT hal nie..AKU TAK SUKA..... kalo rase nak jadi kawan aku ag..ingatla... aku cerita takat nie je.. Kalo ada sesape rase betul atau slah..PLEASE SIMPAN SENDIRI... AKU XNAK DENGAR APE2... cukupla aku citer di sini je..

APE2 PUN..EXAM....STUDY2 AINI...

2 comments:

Anonymous said...

slm, sometimes, kite xleh jugak nak salahkan orang lain.. kemungkinan kita ada wat salah yang kita tak sedar.. yang membuatkan kawan itu menjauhkan diri atau sengaja meminggirkan anda.. think it in positive ways, just suggestion, try join aktiviti kwn yg meminggirkan anda tu, mungkin dia ada perkara yang membuatkan dia tidak senang dengan anda.. neway, toksah pikiaq sangat, exam tu lagi penting sekarang nieyh. gudluck! :)

AtUl EyE-niE.... said...

sape kata pikir..xpikir pun...
sy xmenyalahkan sape2..
nobody names is mention......

Search This Blog