Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, February 02, 2010

Alkisah kelas bahasa melayu

peristiwa ini berlaku pada minggu lepas..
ari rabu..
tp aku post lambat sket sbb aku xde usb sony ericsson memandangkan hp ku i-mobile hantar kat kedai ada teknikal problem sket...
so terpaksa meminjam handphone daddy aku...

mase kelas nie..
gabung dengan budak PJ...
SAINS + PJ
tiap2 minggu kelas akan digabungkan untuk presentation sebnayak dua kali...
mase ari tue, keadaan pelik sket..
aku tengok budak pompuan kelas sains nie sangat tough sampaikan hampir semua tido mase lecturer tengah bercakap...
(sory korg)ha3
termasuklah aku sendiri...
ngantok nak mampos...
jadi untuk mengelakkan mengantuk...
aku menggagahkan diri untuk memfotokan diri sendiri dan diri kengkawan sekalian...
 jom tgk pameran!!




saerah sayang....
makan nasi ke tue...
share la sket..eheheh












ni pulak ustazah kelas aku..
eh eh ustazah nie....
menghafal ayat
ke tuh..???












frasa terbahagi kepada beberapa jenis yang tertentu iaitu.......(bla,bla,bla....)













 
Syabas pada duo owg nie... 
ezzah n shuhadah....
kuat giler study...
boleh jadi contoh pelajar cemerlang....
ahahahahha

No comments:

Search This Blog