Followers

LaLaLa GrEEtiNG..

Tuesday, August 29, 2017

Hai sume...  Dah lama cik aifa tak bersiaran..  Kalau yang dah lama follow cik aifa dan anda masih follow cika aifa sampai skang,  anda mesti tahu kenapa cik aifa dah lama tak update blog..  Biasalah..  Dok pedalaman..  Jarang nak dapat update blog,  online pun dekat whatsapp dan telegram sahaja tupun mesej masuk tersedut sedut juga..  Sekarang baru ada masa nak update blog..  Suddenly i remember the existance of this blog and actually i dont want this blog to die..  I love this blog..  Mana tak sayang weiii..  Journal of my life dah bertahun tahun...  Bila baca baca balik rase mcm oh kebudak budakan nya aku suatu ketika dahulu sampai rase mcm nak delete all post je...  Hahahahahahahahahaha

Ok ok now i want to tell you all about my business that i've been focusing on since 2015 and my new business showing my talent starting fron this year..  Huhuhu

I hope you all support me k..

And i'll try to update this blog from times to times from now on..



Every information about products and services,  you can refer that picture..
I've given my fb name,  fb pages,  and instagram..  Do support me k..

Ok for now,  i've got to go..  So,  see you again in next posts.. Love u muahh..  Xoxo#

Saturday, July 09, 2016

Cara jimat naik klia transit

Tips brjimat naik klia transit nak ke klia1/klia2.. Huhu, dah lama dah nak try.. Akhirnya jadi kenyataan.. Kehkehkeh.. **1st kuncinya adalah transit di putrajaya/cyberjaya gan 2nd kuncinya adalah transit di salak tinggi.. Mcm hari ni.. Turun bas di tbs, pastu nak pegi
Tbs (bandar tasik selatan) --->> klia2

Cara 1 (yg dibuat pg ni)
Tbs -->> putrajaya/cyberjaya rm8.00
Putrajaya/cyberjaya -->> rm9.40
Total = rm17.40
Tambahan masa menunggu : 20 minit (waktu puncak: 3 train dlm mse 1jam) atau 30 minit
(waktu xkemuncak : 2 train dlm mase 1 jam)

Cara 2
Tbs -->> salak tinggi rm12.40
Salak tinggi -->> klia2 rm4.90
Total = rm17.30
Jimatla seposen dr cara 1 td.. 😅

Cara nak cepat tp xjimat
G je direct klia1/klia2
Tbs-->>klia1/klia2 rm38.40

So, utk hari ni, aku jimat rm21 dan membazir 20 minit tunggu train sterusnya.. Kehkehkeh.. Lagipun xrushing nak g mane2 pun.. ***cara jimat lg - ambik bus dr tbs-->>klia1/klia2 : rm10 one way, dlm mse 1jam smpai.. Dua2 cara dah try, puas hati, luas eye view

3 cara jimat tu bg yg nk brjimat (nak2 yang selalu sgt g airport tu) atau xrushing atau nak brjalan-jalan

#simpansebagaikenangan #instalubukmemori #katcnijegmbaxilang #abadikansebagaikenangan #singlelagibuatkalini #jangankecamok

Monday, July 04, 2016

Sampul raya powergold

Alhamdulillah dah nak dekat setahun dgn powergold.. Dulu2 selalu tringin cmana la nak dapat sampul raya yang ada brand tersendiri mcm cni, rhb dan lain2.. Tahun ni dapat guna smpul raya powergold.. Tempah dan guna sendiri.. Tak banyak tapi puas hati den..

Tuesday, May 03, 2016

Hi 2016

Hai semua.. Lama betul tak bukak blog ni.. Rupanya ini pos prtama bagi tahun 2016.. Adush.. Apa2 pun i'll try to make this blog lively again k😆

Ni cik aifa sertakan sekali gambar kalendar tahun ni ya..

Search This Blog